اعطا تسهیلات پرورش ماهی برای توسعه مشاغل خانگی


خبرگزاری صداوسیما: مدیر شیلات استان همدان، علی دولو ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به حجم طرح های پروش ماهیان زینتی در بخش خانگی از50 تا700 میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان داده می شود .



وی گفت: پرورش ماهی زینتی در شهرها افزون بر اینکه نیاز به سرمایه و زمین اندک دارد زمینه ساز اشتغالزایی فراوانی نیز می باشد به شکلی که در هر کارگاه کوچک پرورش ماهی زینتی دستکم دو نفرمستقیم و دو نفر غیرمستقیم مشغول به کار می شوند.

مدیر شیلات استان همدان با اشاره به اینکه سالانه 3 میلیون 575 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در کارگاه های این استان پرورش داده می شود، تصریح کرد: ماهیان کوپی، آنجل (رمری-دودی -کویز)، سوارتر، پرت، کریوراس، گورامی، پلاتی، فایتر، سورم، اسکار، فلاورهورن، گلدفیش، زبرا و تایگر از انواع ماهیان زینتی تولیدی در همدان هستند.

دولو گفت: داشتن حداقل 70 متر فضای خانگی برای تولید 50 هزار قطعه در سال ، بی نیازی به آبهای جاری زیاد و امکان استفاده از آب شهری و چاه های داخل منازل، محدودیت نبود فاصله کارگاه های همجوار با مناطق مسکونی از مهمترین شرایط آسان راه اندازی این کارگاه ها است که موجب ترغیب و تقویت انگیزه سرمایه گذاران می شود.

وی تعداد کارگاه های فعال پرورش ماهیان زینتی استان همدان را 40 کارگاه اعلام کرد و افزود: از این شمار 30 کارگاه مربوط به مشاغل خانگی است.


اخبار سایت |نظرات غير فعال است |  نسخه مناسب برای چاپ

کپی رایت سایت ...